New Era: En guide till hattar och kepsar för män för varje tillfälle

Hattar är ett mångsidigt och stilrent tillbehör som kan ge en personlighet till vilken outfit som helst. I den här artikeln ska vi titta närmare på några av de mest populära hattstilarna för män. De new era keps är det bästa som hänt för män och vi är här för det.

Fedorahatt

Fedora-hattar är en klassisk stil som har varit populär i decennier. De har vanligtvis en bred brätte och en veckad krona och är gjorda av material som ull eller filt. Fedora-hattar är ett utmärkt val för formella tillfällen och kan kombineras med en kostym eller en skjorta och byxor.

Platta mössor

Platta kepsar, även kända som tidningsmössor eller murgrönakepsar, är en mer avslappnad hattstil som har blivit allt mer populär de senaste åren. De har vanligtvis en liten brätte och en rund, panelad krona. Platta kepsar är ett bra sätt att lägga till lite personlighet till en avslappnad outfit och kan kombineras med en jeansjacka eller en tröja.

Beanies

Mössor är en praktisk och snygg hattstil som är perfekt för kallare månader. De har vanligtvis en åtsittande passform och är gjorda av material som ull eller akryl. Mössor finns i en mängd olika färger och mönster, så det är lätt att hitta en som kompletterar din personliga stil.

Snapback-kepsar

Snapback-kepsar är en populär hattstil som har funnits sedan 1990-talet. De har vanligtvis en platt brätte och en justerbar snäppstängning på baksidan. Snapback-kepsar är ett bra sätt att lägga till lite streetwear-stil till din outfit och kan kombineras med en grafisk t-shirt eller en hoodie.

Monterade mössor

Passande kepsar är ett populärt val för sportfantaster och är designade för att sitta tätt mot ditt huvud. De har vanligtvis en böjd brätte och är gjorda av material som bomull eller ull. Tillpassade kepsar är ett bra sätt att visa stöd för ditt favoritidrottslag och kan bäras med en lagtröja eller en ledig outfit.

Bucket Hats

Bucket hats har gjort comeback de senaste åren och är ett bra alternativ för en retro- eller streetwear-look. De har vanligtvis en bred brätte och en mjuk, ostrukturerad design. Bucket-hattar finns i en mängd olika material och mönster, så det är lätt att hitta en som kompletterar din personliga stil.

Trilby hattar

Trilby-hattar liknar i stilen fedoras, men med en kortare brätte och en smalare krona. De är ett bra alternativ för dem som vill lägga till lite sofistikering till sin outfit utan att gå för en helbrättad hatt. Trilby-hattar är mångsidiga och kan bäras med både casual och formella outfits.

 

Sammanfattningsvis är hattar ett bra sätt att lägga till lite stil och personlighet till din outfit. Från fedoras till snapback-kepsar, det finns en hatt för varje tillfälle och personlig stil. Så experimentera med olika stilar och material för att hitta den perfekta hatten för dig.