Henrik fexeus svt

Hjärnstorm – Henrik Fexeus

Hjärnstorm – Henrik Fexeus

SVT 2007, 2009 … Hjärnstorm var en unik tv-serie där Henrik i två säsonger utförde psykologiska experiment på intet ont anande människor, ofta filmade med dolda …

Så är partiledarnas kroppsspråk – SVT Nyheter

Media – Henrik Fexeus

Henrik syns ofta i tv-rutan, både i egna program och som frekvent gäst. … Under det svenska riksdagsvalet var Henrik en del av SVT:s valbevakning.

Kärlekskoden – SVT Play – Webb-TV.nu

Så är partiledarnas kroppsspråk | SVT Nyheter

1 juli 2018 — Här analyserar Henrik Fexeus, expert på ordlös retorik, partiledarnas kroppsspråk inför talen på politikerveckan i Almedalen.

Vilken partiledare rör sig som en trumslagarpojke? Tror att hon talar i radio? Använder gesten ”kyrktornet” för att visa auktoritet? Här analyserar Henrik Fexeus, expert på ordlös retorik, partiledarnas kroppsspråk inför talen på politikerveckan i Almedalen.

Henrik Fexeus – I gårdagens SVT Morgonstudion var det dags…

”Vi håller på att förlora det som gör oss lyckliga” | SVT Nyheter

11 okt. 2017 — Så det vi alltså håller på att bli sämre på är att använda verktyg som krävs för vår egen lycka”, säger Henrik Fexeus.

”Vi ägnar oss åt väldigt mycket teknik istället för att möta andra människor. Empati är som en muskel, vi måste träna den för att den ska finnas kvar. Så det vi alltså håller på att bli sämre på är att använda verktyg som krävs för vår egen lycka”, säger Henrik Fexeus.Hör honom om hur man blir en lyckligare människa i klippet ovan.

Henrik Fexeus on Instagram: “Idag är det SVT gånger två …

Kärlekskoden – SVT Play

Vilka går vidare till nästa fas i Kärlekskoden och kan verkligen vetenskapen trumfa instinkten i spelet om våra hjärtan? Programledare: Henrik Fexeus. Läs mer …

I gårdagens SVT Morgonstudion var det dags för ännu en kroppsspråksanalys av våra partiledare. Den här gången var turen kommen till Ulf Kristersson. Min…

I dagens SVT Morgonstudion blickade vi tillbaka på de partiledarutfrågningar … Henrik Fexeus, profile picture … SVTPLAY.SE. Morgonstudion – Idag 06.00.

238 Likes, 5 Comments – Henrik Fexeus (@henrikfexeus) on Instagram: “Idag är det SVT gånger två! Klockan 22:30 tar jag över från @jesperronndahl som …

Keywords: henrik fexeus svt