Duellen svt

Duellen | SVT Play

Underhållningsprogrammet där det gäller att gissa vem som vinner i oväntade och spektakulära dueller. Carolina Klüft och Micke Leijnegard är programledare.

Underhållningsprogrammet där det gäller att gissa vem som vinner i oväntade och spektakulära dueller. Carolina Klüft och Micke Leijnegard är programledare. Var med och gissa i programmet genom att ladda ner Duo-appen.

Duellerna – SVT Play

Duellerna | SVT Play

Vem vinner duellen? … Vem är snabbast, Carolina Klüft eller ett tåg? Vinner fotbollsstjärnorna Jimmy Durmaz och Albin Ekdal över 55 barn? I programmet testas …

Vem är snabbast, Carolina Klüft eller ett tåg? Vinner fotbollsstjärnorna Jimmy Durmaz och Albin Ekdal över 55 barn? I programmet testas människor kunskaper i spännande dueller.

Duellen | SVT Nyheter

Följ de ämnen och händelser som SVT Nyheter bevakar just nu.

SVT:s Duellen | SVT Nyheter

SVT:s Duellen · Saklig debatt – utan hetta och glöd · Löfven hyllas av Alf Svensson · ”Lugn, Reinfeldt” – ”Jag är väldigt lugn” · Se alla klipp från debatten.

Följ de ämnen och händelser som SVT Nyheter bevakar just nu.

Duellen (TV-program) – Wikipedia

Duellen (TV-program) – Wikipedia

Duellen är ett underhållningsprogram som sänds i svensk TV. Under hösten 2017-18 sändes det av SVT med programledarna Micke Leijnegard och Carolina Klüft.

duellen svt bmx högsta backflip andreas lindqvist cykel

duellen svt bmx högsta backflip andreas lindqvist cykel – Future Promotion – Andreas Lindqvist

Duellen på SVT var en riktig utmaning för mig. I våras ringde dom upp från ett produktionsbolag och frågade om jag var intresserad att medverka i SVTs …

Duellen – Jarowskij

I Duellen gäller det för lagen i studion och för tv-publiken att gissa rätt om vem som vinner i utmaningar såsom tio barn i dragkamp mot Sveriges starkaste man, …

Keywords: duellen svt, svt duellen, duellen svt 2021