Drivhus biltema

Växthus, 120 x 80 cm – Biltema.se

Enkelt, men stabilt miniväxthus med tre sektioner så att du kan odla olika grödor samtidigt. Passar utmärkt till frösådd eller för att driva upp sticklingar …

Litet växthus som enkelt placeras ovanpå din odlingslåda. Aluminiumram med UV-behandlade, 4 mm kanalplastrutor och öppningsbara takfönster.

Minidrivhus, fönsterbräda – Biltema.se

Litet växthus för trädgårdsentusiasten med lackerad sockel, aluminiumram och okrossbara fönster i klar polykarbonat som stänger ute skadligt UV-ljus.

Minidrivhus, fönsterbräda

Minidrivhus – Biltema.se

Minidrivhus

Minidrivhus – Biltema.se

Enkelt och stabilt miniväxthus med tre sektioner så att du kan odla olika grödor samtidigt. Passar utmärkt till frösådd eller för att driva upp sticklingar. Sektionerna har dräneringshål och står på en bricka som tar upp överflödigt vatten. Transparent lock till varje sektion.

Minidrivhus, fönsterbräda – Biltema.se

Enkelt och mycket praktiskt drivhus av plast, anpassat för 20 odlingsbriketter. Stadig såningslåda med transparent PET-lock. 10 ventilationshål mellan bricka och lock.

Minidrivhus – Biltema.se

Idealiskt till förodling av fröer eller drivning av sticklingar. Stadig botten och kraftigt, transparent lock med två ventilationsluckor.

Miniväxthus – Biltema.se

Miniväxthus

Litet växthus, 120 x 80 cm – Biltema.se

Cylinderformat drivhus anpassat för stor odlingslåda/pallkrage. Lättmonterad ställning i metall med dragkedjeförsedda luckor för vädring, skötsel och skörd på långsidorna. Plastduken knäpps fast i de medföljande tryckknapparna som skruvas fast i pallkragen.

Växthus, 126 x 86 cm – Biltema.se

Anpassat för odlingslåda/pallkrage (120 x 80 cm). Med ram av pulverlackerade metallrör, tak och väggar av tunn plastduk, ventilationsöppningar med insektsnät på kortsidorna och öppningsbar långsida. Går att förankra i marken med tältpinnar (ingår inte).

Växthus, 4,5 m² – Biltema.se

Litet växthus för trädgårdsentusiasten med lackerad sockel, aluminiumram och okrossbara fönster i klar polykarbonat som stänger ute skadligt UV-ljus. Växthuset har en dörr i gaveln med gångjärn och magnet för uppställning samt ett öppningsbart takfönster. Konstruktionen är anpassad för nordiskt klimat och tål både höga vindhastigheter och tung snölast.

Keywords: drivhus biltema