Aegirbio svt granskning

Aegirbio rasade på börsen efter SVT:s granskning – SVT Nyheter

Aegirbio rasade på börsen efter SVT:s granskning | SVT Nyheter

9 okt. 2021 — Aegirbio rasade 40 procent redan under torsdagens handel efter besked om förseningar och lägre omsättningsprognos än väntat. På fredagsmorgonen, …

Medtechbolaget Aegirbio rasade på börsen under fredagsmorgonen efter SVT:s granskning. Samtidigt meddelar bolaget att förvärvsdiskussionerna med Dynamic Code avslutas.

Åtalas för penningtvätt av miljarder – kopplas till börsraketens …

Åtalas för penningtvätt av miljarder – kopplas till börsraketens kraschade jätteaffärer | SVT Nyheter

för 2 dagar sedan — Både ordrarna och börskursen kraschade efter att SVT avslöjat kopplingar till mobilhärvan. Just nu granskas Aegirbio av Börsens disciplinnämnd, …

Nästa vecka väntas det största åtalet i mobilhärvan, Sveriges och EU:s största momsbedrägeri. Nyligen väcktes också åtal om penningtvätt av miljardbelopp i samma härva – hos ett bolag som också kan kopplas till affärerna runt den kraschade börsraketen Aegirbio.

Aktiespararnas krav: ”Informationen från Aegirbio måste …

Aktiespararnas krav: ”Informationen från Aegirbio måste granskas” | SVT Nyheter

23 feb. 2022 — Börsraketen Aegirbio måste lägga alla kort på bordet och bolagets informationshantering borde granskas av både börsen och myndigheter.

Börsraketen Aegirbio måste lägga alla kort på bordet och bolagets informationshantering borde granskas av både börsen och myndigheter. Det menar föreningen Aktiespararna efter turerna kring de mångmiljonavtal som i fjol fick tiotusentals småsparare att satsa pengar i Aegirbio. Bolagets ledning pekar i sin tur ut sin tidigare samarbetspartner Nowmed – och öppnar för en kommande domstolsprocess.

Ilskan mot Aegirbio efter nya rapporten: ”Var är dom 40 …

Ilskan mot Aegirbio efter nya rapporten: ”Var är dom 40 miljonerna?” | SVT Nyheter

23 nov. 2021 — SVT:s granskning har visat kopplingar mellan Aegirbios partner Nowmed och aktörer i en härva med misstänkta momsbedrägerier.

Drygt fem miljoner. Så stor blev börsraketen Aegirbios omsättning för det tredje kvartalet i år.Omsättningen hamnade betydligt lägre än småspararnas förväntningar. Bolaget har tidigare beskrivit det som att man gjort affärer för uppåt en miljard.Efter rapporten rasar aktien – och småspararna.

Småspararna lockades med stororder – som aldrig gick iväg

Detta har hänt: Småspararna lockades med stororder – som aldrig gick iväg | SVT Nyheter

7 aug. 2022 — Börsraketen Aegirbio släppte sommaren 2021 flera positiva nyheter. … Hör Aegirbios vd som nu drar igång en egen granskning efter SVT:s …

En succéartad mångmiljonförsäljning av covidtester till Asien gjorde företaget Aegirbio till en kursraket.Snart uppstod dock förseningar och frågetecken.Men det fick omvärlden och småspararna inte veta – förrän långt senare.

Börsraketen Aegirbio bryter med distributören Nowmed

Efter avslöjandet: Börsraketen Aegirbio bryter med distributören Nowmed | SVT Nyheter

25 okt. 2021 — SVT:s granskning ledde till att börsraketen Aegirbio startade en egen utredning … Nu är utredningen klar – och Aegirbio avbryter samarbetet.

SVT:s granskning ledde till att börsraketen Aegirbio startade en egen utredning om sin viktigaste partner – distributören Nowmed.Nu är utredningen klar – och Aegirbio avbryter samarbetet.

Aegirbio granskar sina egna partners – utredningen snart klar

Aegirbio granskar sina egna partners – utredningen snart klar | SVT Nyheter

19 okt. 2021 — SVT:s granskning har avslöjat flera kopplingar mellan börsraketen Aegirbios affärspartners och den så kallade mobilhärvan. Aegirbio har …

SVT:s granskning har avslöjat flera kopplingar mellan börsraketen Aegirbios affärspartners och den så kallade mobilhärvan.Aegirbio har beställt en egen utredning som beräknas vara klar i slutet av veckan.Samtidigt har Aegirbios distributör valt att hoppa av från ett bolag där han helt nyligen köpte in sig och tog plats i styrelsen.

Småspararfavoriten Aegirbio anmäls av Nasdaq – SVT Nyheter

Småspararfavoriten Aegirbio anmäls av Nasdaq – kan kastas ut från börsen | SVT Nyheter

22 dec. 2022 — Men SVT:s granskning har visat kopplingar till Sveriges största bedrägerihärva och stora luckor i framgångssagan. Nu har bolaget anmälts till …

Medicinteknikföretaget Aegirbio lockade mängder av småsparare med nyheter om jätteförsäljning av covidtester till Asien.Men SVT:s granskning har visat kopplingar till Sveriges största bedrägerihärva och stora luckor i framgångssagan.Nu har bolaget anmälts till Börsens disciplinnämnd – med ett yrkande om avnotering.

Stormen kring börsraketen Aegirbio: Nu slår ex-partnern tillbaka

Stormen kring börsraketen Aegirbio: Nu slår ex-partnern tillbaka | SVT Nyheter

27 maj 2022 — Läs mer om hur vi arbetar. SVT Nyheter granskar · Åtalas för penningtvätt av miljarder – kopplas till …

Det var ledningen för börsraketen Aegirbio som drev på för att leverera ett stort antal covidtester till Asien, trots varningar om att mottagaren inte skulle vilja betala.Det hävdar ägaren till det numera konkursade Gävleföretaget Nowmed som var Aegirbios partner i affärerna.Aegirbio tillbakavisar uppgifterna.

Börsraketens partners kopplas till misstänkt bedrägerihärva

SVT avslöjar: Börsraketens partners kopplas till misstänkt bedrägerihärva | SVT Nyheter

7 okt. 2021 — Småspararfavoriten Aegirbio har rusat på börsen efter nyheter om mångmiljonaffärer med covidtester till Asien. Men SVT:s granskning visar …

Småspararfavoriten Aegirbio har rusat på börsen efter nyheter om mångmiljonaffärer med covidtester till Asien. Men SVT:s granskning visar att det finns flera kopplingar mellan centrala aktörer i covidtestaffärerna och bolag som Skatteverket har pekat ut som delaktiga i en mycket omfattande härva med misstänkta momsbedrägerier. – Jag reagerar med bestörtning, säger Aegirbios vd Martin Linde.

Keywords: aegirbio svt granskning, svt granskning aegirbio